Наразі на демонстраційній ділянці розроблено 10 ділянок під різні овочеві культури. За різними ділянками поля закріплені відповідальні особи, забезпечують агрономічний та технічний супровід, які контролюють процеси зростання, обробітку та захисту.
В таблиці 1 представлені культури та сорти, що буди висаджені на кожній з ділянок, а також площа засадження.
№ ділянки | Культура (сорт) | Площа, га | Відповідальна особа |
№ 1 | Культура: Столовий буряк Сорт: Etroot CCLINDRA опольський | 0,01 | Відповідальна особа: Марчук Т.С. Агрономічний супровід: Федорчук В.М. Технічний супровід: Олійник Г.І., Бордюжан Ю.П. |
№2,№3,№4 | Культура: Картопля Сорт: Бела роса Сорт: Слов’янка Сорт: Тайфун | 0,6 | Відповідальна особа: Ващук Б.А. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід: Дячук В.П., Кондратюк С.П. Відповідальна особа: Ващук Б.А. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід:Оліферук В.В., Гусарчук Н.В. Відповідальна особа: Ващук Б.А. Агрономічний супровід: Федорчук В.М. Технічний супровід: Оліферук В.В.,Васильчук В.А. |
№5 | Культура: Цибуля Сорт: Голандська Цинтаріон | 0,01 | Відповідальна особа: Чорна Л.С. Агрономічний супровід: Федорчук В.М. Технічний супровід: Чорний В.В, Содомора Н.Ю. |
№6 | Культура: Морква Сорт: Королева осені | 0,02 | Відповідальна особа: Ковінська І.І. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід: Вільбовець О.В., Федорчук М.Ю., Синюк О.І. |
№7 | Культура: Фасоля Сорт: Португальська | 0,05 | Відповідальна особа: Романюк А.С. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід: Єфімчук Ю.О., Лагода У.С. |
№8 | Культура: Огірки Сорт: Далекосхідні 27 | 0,01 | Відповідальна особа: Богуш Т.М. Агрономічний супровід: Федорчук В.М.. Технічний супровід: Богуш В.А., Цибуля С.І. |
№9 | Культура: Кабачки Сорт: Грибовські цукіни | 0,02 | Відповідальна особа: Бортник І.В. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід: Кондратюк В.С, Касянчук Н.М. |
№10 | Культура: Гарбузи Сорт: Український багатоплідний | 0,02 | Відповідальна особа: Дердюк Т.В. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід: Ващук Б.А., Гончарук Г.М. |
Працівники навчально-виробничої їдальні виконують роботи по консервації продукції, вирощеної за принципами органічного землеробства на дослідній ділянці. Продукція забезпечить натуральним харчуванням учнів у новому навчальному році.