Close

Реалізація проекту «Трансфер знань про органічне землеробство та зміну клімату в сільському господарстві» у самому розпалі

Наразі на демонстраційній ділянці розроблено 10 ділянок під різні овочеві культури. За різними ділянками поля закріплені відповідальні особи, забезпечують агрономічний та технічний супровід,  які контролюють процеси зростання, обробітку та захисту.

В таблиці 1 представлені культури та сорти, що буди висаджені на кожній з ділянок, а також площа засадження.

№ ділянкиКультура (сорт)Площа, гаВідповідальна особа
№ 1  Культура: Столовий буряк Сорт: Etroot CCLINDRA опольський0,01Відповідальна особа: Марчук Т.С. Агрономічний супровід: Федорчук В.М. Технічний супровід: Олійник Г.І., Бордюжан Ю.П.
№2,№3,№4  Культура: Картопля Сорт: Бела роса Сорт: Слов’янка Сорт: Тайфун0,6Відповідальна особа: Ващук Б.А. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід: Дячук В.П., Кондратюк С.П.   Відповідальна особа: Ващук Б.А. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід:Оліферук В.В., Гусарчук Н.В.   Відповідальна особа: Ващук Б.А. Агрономічний супровід: Федорчук В.М. Технічний супровід: Оліферук В.В.,Васильчук В.А.
№5  Культура: Цибуля Сорт: Голандська Цинтаріон0,01Відповідальна особа: Чорна Л.С. Агрономічний супровід: Федорчук В.М. Технічний супровід: Чорний В.В, Содомора Н.Ю.
№6  Культура: Морква Сорт: Королева осені0,02Відповідальна особа: Ковінська І.І. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід: Вільбовець О.В., Федорчук М.Ю., Синюк О.І.
№7  Культура: Фасоля Сорт: Португальська0,05Відповідальна особа: Романюк А.С. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід: Єфімчук Ю.О., Лагода У.С.
№8  Культура: Огірки Сорт: Далекосхідні 270,01Відповідальна особа: Богуш Т.М. Агрономічний супровід: Федорчук В.М.. Технічний супровід: Богуш В.А., Цибуля С.І.
№9  Культура: Кабачки Сорт: Грибовські цукіни0,02Відповідальна особа: Бортник І.В. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід: Кондратюк В.С, Касянчук Н.М.
№10  Культура: Гарбузи Сорт: Український багатоплідний0,02Відповідальна особа: Дердюк Т.В. Агрономічний супровід: Шамралюк Л.В. Технічний супровід: Ващук Б.А., Гончарук Г.М.

Працівники навчально-виробничої їдальні виконують роботи по консервації продукції, вирощеної за принципами органічного землеробства на дослідній ділянці. Продукція забезпечить натуральним харчуванням учнів у новому навчальному році.

Related Posts